Tarieven

U kunt telefonisch een richtprijs opvragen voor de trimbeurt van uw huisdier.
De prijs is namelijk van een aantal factoren afhankelijk:

  • Kleine of grote hond
  • Wel of geen klitten, een goed onderhouden hond is minder bewerkelijk en kan daardoor goedkoper in de behandeling zijn.
  • Wel of geen vlooien.
  • Welke behandeling vraagt de vacht; plukken,knippen, scheren of een combinatie.

Bij de prijs inbegrepen:
Wassen, fhnen, nagels knippen, oren uitplukken en eventueel anaalklieren uitknijpen. Veel trimsalons werken met een uurtarief, Ik geef van tevoren aan wat de trimbeurt gaat kosten. Mocht het tegenvallen dan is dat mijn pech, dus geen verrassingen bij het ophalen van uw huisdier!

Trimbeurten kunnen alleen contant afgerekend worden

Om niet te vergeten

Iedereen heeft het druk en om dan ook de afspraak voor het trimmen te onthouden valt dikwijls niet mee. U begrijpt dat het voor mij niet leuk is als u de afspraak vergeet. Immers voor uw huisdier heb ik een aantal uren gereserveerd om uw huisdier de aandacht te kunnen geven die het verdient. In onze Algemene voorwaarden is daarom opgenomen dat u dan toch de kosten van deze afspraak moet betalen, en dat is voor u niet leuk. Maar zeg het eens eerlijk. Wie vergeet de afspraak?

SMS service

Om zeker te zijn dat u de afspraak niet vergeet bestaat de mogelijkheid dat ik u n werkdag voor de dag van de afspraak een sms-je stuur om u te herinneren aan de gemaakte afspraak. Heeft u geen mobiele telefoon, dan wordt dit een tekstbericht via de vaste telefoon. Wilt u deze herinnering ontvangen, geef dat dan aan bij uw eerstvolgende bezoek aan de trimsalon. Deze service ontslaat u natuurlijk niet van de verplichting om op de gemaakte afspraak te verschijnen.